Dacă nu mergeți în Grecia vara aceasta, vine Grecia la voi!

Eforie Aqua Park organizează duminică, 5 iulie, o inedită petrecere grecească,alături de îndrăgitele ansambluri ale Comunității Elene Constanța, ”Elpis” și ”Elpis junior”. Îmbrăcați în frumoasele costume tradiționale grecești, tinerii fac furori la toate evenimentele la care participă, astfel că nimeni nu rezistă tentației de a învăța pașii de dans și de a fredona melodiile grecești preferate.

Oaspeții de seamă la party-ul organizat duminică în parcul acvatic din Eforie Nord sunt zeii și zeițele din Grecia Antică. Veți avea onoarea să o salutați și să o admirați pe Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii în mitologia greacă. Neptun, zeul apelor și al mării se va simți în largul său în regatul apelor de la Eforie Aqua Park și va petrece cum n-a mai făcut-o demult. Nici Hebe, zeița tinereții, fiica lui Zeus și a Herei nu va lipsi de la petrecere. Ea va dansa alături de toți cei prezenți în parcul acvatic și îi va turna nectar zeului Neptun. 

Parcul acvatic din Eforie Nord a pregătit tunuri de mare presiune, care vor umple toboganele cu spumă, spre deliciul tuturor. Miercurea și duminica, petrecerile cu spumă sunt preferatele adulților și ale copiilor. 

Imagine

 

La Eforie Aqua Park sunt organizate toată vara concursuri cu premii, pentru cei mici și pentru adulți, astfel încât toată lumea să se simtă excelent. Parcul acvatic îi așteaptă pe vizitatori cu multe noutăți în acest sezon. Un uriaș tobogan gonflabil, caiace, terenuri de volei și baschet, toate sunt special pregătite pentru competiții organizate în piscine.