Peste șaizeci de unități de învățământ din oraș și zeci de asociații de proprietari se alătură campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, o amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din oraș.

Astfel, în luna aprilie, în toate cartierele din oraș vor avea loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. Se vor executa lucrări de cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare. „Sunt invitați să participe la curățenia de primăvară toți locuitorii, pentru că doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

În paralel cu aceste acțiuni, în lunile martie, aprilie și mai, Primăria va derula și campania de plantare. decorul peisagistic existent urmând să fie completat cu peste patru sute de arbori, mii de flori anuale și perene și sute de tufe de trandafiri.

Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Articolul precedentNicuşor Constantinescu rămâne în închisoare
Articolul următorZilele acestea se repară trotuarele de pe bulevardul Tomis