Curtea de Apel a finalizat dosarul lui Zanfir Iorguş,fostul edil al Mangaliei, cercetat pentru corupţie. Deşi, prima instanţă l-a condamnat la 3 ani cu suspendare, magistraţii Curţii de Apel l-au achitat. De aemenea  Paul Liviu Botaș, fostul viceprimar al municipiului, a fost achitat definitiv. Ambii au fot acuzați de abuz in serviciu în legătură cu unele achizitii privind piata de animale

Potrivit DNA Constanța  în perioada decembrie 2006 – octombrie 2007, Zanfir Iorguş, în calitate de primar al municipiului Mangalia, în mai multe rânduri, nu a îndeplinit mai multe acte legate de atribuţiile de serviciu în ce priveşte organizarea procedurii de achiziţie publică conform pentru executarea obiectivului de investiţii „Obor de animale”. Executarea lucrării nu avea aprobarea consiliului local, iar plăţile ar fi  fost făcute în mod nelegal, din fonduri publice, către o societate, pentru o lucrare în fapt neexecutată, prin care a prejudiciat bugetul local al municipiului Mangalia cu suma de 490.011,12 lei.

La rândul său, viceprimarul Paul Botaş a condus comisia de evaluare a ofertelor şi a atribuit contractul pentru realizarea obiectivului „în cadrul unei proceduri flagrant contrare prevederilor legale”.