Vremea se schimbă radical în următoarele ore. Vântul va bate cu putere în special în sud-estul țării, iar temperaturile maxime ajung vineri până la 24 de grade.

Astăzi vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile estice şi sud-estice, unde doar cu totul izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări în sudul Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei, dar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar pe alocuri, la începutul zilei, în Transilvania se va forma ceață ceaţă.

În București vremea va fi frumoasă şi normală termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 grade.

La munte cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali, unde numai cu totul izolat va ploua, mai ales pe timpul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a zilei în zona Carpaţilor de Curbură, iar spre seară și în Munţii Banatului. Valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ieri, mai ales în masivele estice şi sud-estice, astfel că vom avea 11 grade la Semenic, 12 la Sinaia, 15 la Predeal și Păltiniș, iar maxima de 16 grade se va înregistra la Stâna de Vale.

Articolul precedentHoroscop 7 octombrie. Zodia care scapă de constrângeri! A sosit vremea să strălucească
Articolul următorVIDEO Convoiul cu cel mai mare ajutor al Franței pentru Ucraina a plecat din Constanța spre Suceava