FC Viitorul va juca astăzi de la ora 20.00, pe stadionul de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, în etapa a-IV-a din  play-out-ul Ligii I .

„Efortul depus de mulți componenți ai echipei în succesul cu Iași, scor 2-1, mai ales după o pauză de trei luni în care antrenamentele nu s-au putut efectua sau atunci când a fost cazul s-au realizat în efectiv redus, i-a determinat pe antrenorii noștri să schimbe lotul pentru partida de la Ploiești”, anunță FC Viitrtorul.

 Astfel, dintre integraliștii de duminică se mai regăsesc doar Cătălin Căbuz și Cristi Ganea, în lotul de 22 de jucători deplasați fiind prezenți și mulți jucători tineri. O altă absență este a olandezului Bradley de Nooijer, care nu a efectuat momentan toate testele Covid-19.

Lotul  FC Viitorul deplasat la Ploiești: portari: Căbuz, Tordai;  jucători de câmp: Damian Dussaut, Tiberiu Căpușă, Alexandru Georgescu, Marco Dulca, Gabriel Dănuleasa, Paul Iacob, Radu Boboc, Cristian Ganea, Andrei Artean, Malcom Edjouma, Cosmin Matei, Darius Grosu, Carlo Casap, Constantin Grameni, Aurelian Chițu, Luca Andronache, Louis Munteanu, George Ganea, Cosmin Birnoi, Alexi Pitu.