Premierul Viorica Dăncilă a fost huiduită pe 1 septembrie la Pavilionul Expozițional Constanța, la întâlnirea cu Organizația de Pensionari a PSD. Persoanele prezente au scandat „analfabeta.”

Premierul a declarat că oamenii „protestează împotriva punctului de pensie” și că Parlamentul trebuie să adopte un act pentru a opri calomnia și defăimarea.

„Am înţeles că cetăţenii din Constanţa ca şi cetăţenii din alte judeţe vor proiecte, vor respect, dar oamenii aceştia nu ştiu ce e acela respect, nu ştiu ce e aceea discuţie, dialog constructiv, o parte dintre ei, unul dintre ei, nici nu mai ştiu cum îl cheamă că e prea puţin important, am avut o discuţie la Palatul Victoria şi l-am întrebat: ce vrei concret? Îmi povestea de acum 10 ani, că nu ştiu ce a vrut el şi nu i s-a dat. Oamenii pot face diferenţa între bine şi rău. Astfel de oameni, sunt oameni – vedeţi că sunt foarte puţini – sunt oameni care nu au intenţii bune, nici pentru români, nici pentru această ţară. Dacă aveau intenţii bune, spuneau ceea ce îi deranjează. Din ceea ce am înţeles eu astăzi şi într-o zi atât de importantă pentru toţi pensionarii, faptul că vii să protestezi, eu înţeleg că ei protestează împotriva punctului de pensie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată despre faptul că pe o pancartă scria „guvernaţi pentru infractori”, Dăncilă a declarat: „Cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie, pe urmă să vorbească astfel despre guvern şi eu cred că la un moment dat vor trebui legitimaţi şi acest Guvern ar trebui să-i cheme, cineva să spună care infractori, pentru ce infractori, ce a făcut acest guvern ca să favorizeze infractorii? Dimpotrivă. Eu ştiu că acum o săptămână am adoptat o serie de acte normative tocmai pentru oprirea criminalităţii în România.”

 

Articolul precedentVIDEO FOTO| Accident rutier pe Autostrada Soarelui. O mașină a luat foc
Articolul următorIntervenție pe Marea Neagră. Ambarcațiune cu elicea ruptă, adusă la țărm de polițiștii de frontieră