FC Farul a învins duminică, 21 octombrie, pe FC Argeș cu scorul 3 -1(1-1) în etapa a XIII-a, liga a II-a.

Pentru FC Farul au marcat Nicolae Moise (min 40 și 66) și Jallow Momodou (min 56), pentru FC Argeț  Constantin Barbu ( min 26).

La începutul meciului s-a păstrat un moment de reculegere pentru fostul internațional, Ilie Balaci, care s-a stins din viață, duminică dimineața.

Petre Grigoraș, antrenorul FC Farul a declarat, că a fost o victorie puțin nesperată, cu o echipă, FC Argeș, mai experimentată dar apreciază efortul echipei, care a adus o victorie a voinței și a determinării.” Victoria a fost umbrită de vestea tristă că unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Ilie Balaci, s-a stins din viață”, a mai declarant Grigoraș.

Ciprian Marica, bucuros de victorie,are ambiții mari, își dorește ca echipa să revină în prima ligă și a declarat „Asta vrem să vedem de la Farul, ambiție,dăruire. Mă bucur că foștii jucători ne-au fost alături și sperăm sa-i vedem mereu în tribune,oamenii să se bucure de fotbal și de sport. ”

 

Articolul precedentȘoferii care parchează în centrul Constanței, pasibili de amenzi de până la o mie de lei
Articolul următor„Săptămâna cadeţilor” la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanța