În doar 4 ore polițiștii rutieri constănțeni au aplicat zeci de amenzi șoferilor certați cu legea.

În cursul zilei de ieri, 19 septembrie , polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe DN 3 și DN 22C, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, fiind organizată cu 2 radare în cascadă.

În urma activităților, efectuate în decursul a 4 ore, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 51.000 de lei, dintre care 82 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, toate pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

Activitățile au fost desfășurate în contextul Proiectului ROADPOL – Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun dacă nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării, de către aceștia, a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

„De la începutul anului și până în prezent, pe DN 3 au fost înregistrate 23 de accidente rutiere, soldate cu 10 persoane decedate, 3 persoane rănite grav și alte 32 de persoane rănite ușor,” menționează IPJ Constanța.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentDescinderi în forță la traficanții de droguri la SUNWAVES
Articolul următorCoșmarul românilor chiar înainte de sezonul rece, compensarea și regularizarea facturilor de energie