Polițiștii municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, Secției 3 Rurală Mangalia și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au desfășurat pe 26 noiembrie  activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

 De asemenea, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Au fost legitimate peste 200 de persoane și au fost controlate 121 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 23 de operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.000 de lei, dintre care 31 la Legea 55/2020.

În activități au fost angrenați jandarmi și polițiști locali.

În seara de 26 noiembrie a.c., polițiștii orașului Năvodari, Secției 5 Rurală Cogealac și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și a cauzelor generatoare de accidente rutiere, în orașul Năvodari și localitatea Cogealac.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Au fost legitimate  aproximativ 120 de persoane și au fost controlate 95 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 18 operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 14.500 de lei, dintre care 11  privind circulația pe drumurile publice.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni: 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Constanta