Un bărbat de 22 de ani care conducea fără permis le-a dat de lucru polițiștilor constănțeni. Pentru că nu a oprit la semnalele lor, echipajele au plecat în urmărirea lui pe străzile din  Constanța. Tânărul a fost prins și s-a ales cu dosar penal.

În apropierea trecerii pentru pietoni, de pe strada Cumpenei  polițiștii au observat că din sensul opus traversa o persoană, iar un autoturism nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere.  Polițiștii au pornit semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, totodată folosind portavocea pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească.  Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre bulevardul I.C. Brătianu, în acest timp efectuând manevre riscante și având un comportament agresiv în trafic. 
După aproximativ 2 kilometri s-a reușit imobilizarea acestuia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, de 22 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii au întocmit  un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFilosoful Mihai Șora a murit la vârsta de 106 ani
Articolul următorCopil de șase ani, rămas blocat pe stabilopozi, în zona falezei Cazinoului