SSC  Farul Constanța  revine pe stadionul constănțean, pentru partida cu  FC Universitatea Cluj, care se va disputa miercuri, 10 octombrie, de la ora 16.00. Stadionul Farul primește ultimele retușuri iar suporterii sunt așteptați să vină în număr mare la stadion să-și susțină echipa favorită.

Meciul SSC Farul Constanța –FC Universitatea Cluj, este un derby de tradiție, între două echipe care au activat în prima ligă, două echipe  cu foarte mulți suporteri.

La ședința de pregătire condusă de Petre Grigoraș au luat parte principalul investitor, Ciprian Marica și managerul sportiv, Ionel Dănciulescu.

„Este o partidă importantă pentru noi, având în vedere situația nu prea bună din clasament. Cel mai important e că ne întoarcem pe stadionul Farul, casa acestei echipe. Sperăm să vină și fanii în număr mare la stadion. Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte, deși sunt ceva probleme de lot. Avem încredere în lot, în domnul Grigoraș și sperăm să remediem lucrurile pe parcurs. Eu am convingerea că până la urmă ne vom atinge obiectivul, în primul rând să scăpăm de această zonă fierbinte a clasamentului”, a declarat Ionel Dănciulescu, manager sportiv SSC Farul Constanța.

Biletele pentru meciul F.C. Farul Constanța – U Cluj  au preț unic 10 lei și se pot achiziționa de la partenerii Eventim (benzinăriile OMV, rețeaua Carturești, librariile Humanitas, rețeaua Vodafone ) precum și în ziua meciului de la stadion.

 

 

Articolul precedentÎncep probele la rece în sistemul de termoficare din Mangalia
Articolul următorArmata, o școală altfel la Cenrul de Scafandri