FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 3-3(1-2), meciul din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

 Scorul a fost deschis de Gabi Iancu în minutul 11 din penalty, urmat de încă un gol al lui Ghiță în minutul 18. Gazdele au redus din diferență în minutul 43, prin Lorand Fulop, scorul ajungand 1-2.

Gabi Iancu a pasat decisiv pentru Gabi Matei, care a punctat pentru 3-1, în minutul 58. Într-un meci bun făcut de către Viitorul, covăsnenii au reușit să mai înscrie de două ori, în inferioritate numerică fiind, prin Vașvari din penalty, în minutul 65, și Safranko în minutul 86, și au încheiat meciul cu scorul de 3-3.

În etapa următoare, ultima din turul play-out-ului, FC Viitorul Constanța va întâlni joi, 2 iulie, de la ora 20.00, pe teren propriu, pe Dinamo București.

“Felicitări, Sepsi! Bravo lor, au făcut un meci fantastic! Atât, nu vorbim despre noi! Cum a jucat Sepsi, cum n-au cedat, au luptat până la sfârșit, am venit să-i felicit! Partea cealaltă a lăsat mult de dorit, în special în repriza a doua. Nu știu ce s-a întâmplat, am și eu experiență, dar e greu să-mi explic! S-a văzut în repriza a doua cât de mult mă respectă! Pentru echipa noastră urmează multe meciuri în care trebuie să arătăm cât de buni suntem. Toate echipele din play-out luptă ca să scape de retrogradare. Va fi o luptă cum s-a văzut și în seara asta, cu meciuri frumoase, dar grele“, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.

Sursa: Realitatea de Constanta