Un călugăr a fost încătușat de polițiști lăngă Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța  A chemat autoritățile în ajutor pentru un conflict pe care îl avea cu o altă persoană. După un schimb de replici, călugărul, a devenit recalcitrant față de polițiști și a vrut să plece. astfel că poliţişti şi jandarmii au fost nevoiţi să îl încătuşeze.

Ce spun polițiștii

„Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care ar fi avut un conflict cu o femeie referitor la faptul că aceasta ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla bărbatul.

Din momentul în care a fost legitimat, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv verbal, moment pentru care a fost imobilizat, acesta acceptând ulterior să coopereze cu forțele de ordine.

Bărbatul a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 800 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și adresarea de injurii,”

Sursa: Realitatea de Constanta