razie

 

Polițiștii locali au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale,prin parcurile constănțene în intervalul 18.00-02.00.

20 de polițiști organizați pe echipe au monitorizat parcurile Tăbăcărie, Tomis 2, Casa de Cultură, Gară și Poarta 6. Au fost aplicate 26 amenzi contravenționale în valoare de 5000 lei. Dintre acestea, 20 abateri au fost constatate pentru încălcarea ordinii, siguranței și liniștii publice și 6 pentru nerespectarea normelor de curațenie în orașul Constanta.

Au fost legitimate 69 de persoane iar asupra uneia s-a găsit un baston metalic, telescopic, destinat pentru lovire. Bastonul a fost confiscat de către forțele de ordine publică. Tot în cadrul acestei activități a fost indisponibilizat un atelaj hipo și au fost confiscate materiale reciclabile de tip PET.

?‍♂️Polițiștii locali au împânzit parcurile noaptea trecută!?‍♀️În intervalul orar 18.00-02.00, agenții Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale.Astfel, 20 de polițiști organizați pe echipe au monitorizat parcurile Tăbăcărie, Tomis 2, Casa de Cultură, Gară și Poarta 6. În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 26 amenzi contravenționale în valoare de 5000 lei. Dintre acestea, 20 abateri au fost constatate pentru încălcarea ordinii, siguranței și liniștii publice și 6 pentru nerespectarea normelor de curațenie în orașul Constanta. Au fost legitimate 69 de persoane iar asupra uneia s-a găsit un baston metalic, telescopic, destinat pentru lovire. Bastonul a fost confiscat de către forțele de ordine publică.Tot în cadrul acestei activități a fost indisponibilizat un atelaj hipo și au fost confiscate materiale reciclabile de tip PET.Acțiuni similare se vor derula în mod constant, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale.#Constanța

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 18 ianuarie 2019

 

 

Articolul precedentSimona Halep este în optimi la Australian Open! „Urmează o nouă provocare”
Articolul următorVIDEO| Doi tineri au murit într-un accident produs de un șofer beat