Peste 50 de forțe de ordine au participat la o razie pe raza municipiului Medgidia și a localităților adiacente. Polițiștii au controlat aproximativ  900 de autovehicule și au legitimat peste 200 de persoane.

În noaptea de 28/29 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Secției 4 Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psiho-active, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Potrivit polițiștilor au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 9 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere cu permisul suspendat, una pentru conducere fără a poseda permis de conducere și una pentru încredințarea unui autovehicul.

De asemenea, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.