Doi tulceni  care dețineau 30 de kilograme de sturion, fără documente legale, au fost depistați de polițiștii de frontieră.

În data de 20.04.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, au oprit pentru control, în zona Grindul Stipoc, un autoturism, în care se aflau doi cetățeni români, în vârstă de 33, respectiv 35 de ani, domiciliați pe raza judeţului Tulcea. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, cantitatea de 30 kg pește (66 bucăți), din specia cegă, în stare congelată, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Totodată, cei doi bărbați, au prezentat declarațiile pe proprie răspundere prevăzute de Ordonanțele Militare, care nu erau completate corespunzător cu motivul și locul deplasării.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținerea și transportul sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale și fals în declarații.

Articolul precedentSEMAFOARELE din municipiul Constanța au fost repuse în funcțiune
Articolul următor„Ce este mai rău abia acum urmează” avertizează Organizația Mondială a Sănătății