Premierul Florin Cîțu a ajuns la sfârșitul sezonului estival în Vama Veche, unde s-a plimbat și s-a relaxat în liniște. Și Ludovic Orban se află pe litoral, la Venus, unde a participat la întâlnirea tinerilor liberali

Florin Cîțu a ajuns duminică dimineață în Vama Veche, unde și-a băut cafeaua alături de ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu. Premierul s-a plimbat pe malul mării.

La Venus a fost însă agitație. Contracandidatul său la șefia PNL, Ludovic Orban, a mers în mijlocul tinerilor liberali, care i-au promis susținerea la Congresul de pe 25 septembrie.

”Pentru voi este cel mai important ce se va decide în 25 septembrie pentru că voi aveţi viaţa înainte, în PNL mai aveţi de petrecut 30, 40 poate 50 de ani in PNL. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor”, a transmis Ludovic Orban. Preşedintele PNL a subliniat că trebuie promovaţi „la excepţional” numai tinerii care au crescut în partid şi au urcat treaptă cu treaptă. Liderul PNL a primit de la tinerii liberali și un cadou simbolic: o trusă de scule, pentru că este singurul care poate repara partidul.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentBilanț coronavirus – 19 septembrie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorTecău și Copil aduc România în avantaj la Cupa Davis