Meciul dintre Viitorul Constanţa şi FCSB va avea loc marţi, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Mirce Rednic,antrenorul Viitorului  îşi doreşte să câştige meciul contra FCSB. şi jucătorii săi trebuie să fie atenţi din punct de vedere defensiv. El consideră că este cel mai dificil meci pe care de când a preluat formaţia constănţeană.

“E examenul cel mai important şi cel mai dificil. Nu vreau să vorbesc şi de următoarele meciuri, o să fie un calup de trei meciuri cu echipe care sunt clasate în primele şase, care au obiectiv calificarea în play-off şi asta eu chiar abia aştept, că până acum am jucat cu echipe care erau clasate în spatele nostru şi de-aia vreau să văd şi o reacţie, e important, sunt sigur că toată lumea se va uita cu interes la acest meci şi cred că echipa arată mult mai bine”.

În meciul cu FCSB nu vor juca Ghiţă, eliminat în meciul de la Arad şi Cosmin Matei, în continuare accidentat, iar portarul Cojocaru este incert după ce a acuzat o durere la gambă.

 

Sursa: Realitatea de Constanta