Farul Constanța va juca duminică, 7 noiembrie, contra celor de la Universitatea Craiova. Meciul se va desfășura pe stadionul Central din Ovidiu.

Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, îşi doreşte ca jucătorii săi să strângă rândurile şi să facă un meci foarte bun contra Universităţii Craiova.

“Până mâine la meci să ne strângem rândurile şi să încercăm energia toată să o ducem spre a face un meci foarte bun şi a câştiga. Nu e de ajuns să faci un meci cum a fost ultimul acasă, unde am avut momente foarte bune, dar nu am făcut un meci complet şi de aceea probabil am pierdut şi am zis după meci lucrurile mai puţin bune pe care le-am făcut, nu am fost eficienţi în atac. Sperăm ca mâine să fim productivi şi în atac. Eu zic că am jucat de la egal la egal, am făcut un meci bun, ne-a lipsit doar golul şi în fotbal ca să câştigi trebuie să marchezi”, a declarat Hagi.

Farul întâlneşte o echipă în formă, care şi-a găsit echilibrul. “Întâlnim o echipă puternică, o echipă în formă, care şi-a găsit echilibrul, care are opţiuni, atât în primul 11, cât şi banca foarte bună. Asta ne spune că trebuie să facem un meci 90 de minute complete, un meci foarte bun unde nu putem greşi pentru că ei sunt într-un moment foarte bun. Trebuie să ştim să atacăm, cât şi defensiv să ne apărăm bine, să facem un meci complet”

.

Sursa: Realitatea de Constanta