gabriel_les

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a fost prezent, vineri, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, cu ocazia ceremoniei de absolvire a studenților promoției 2019 „Nicolae Bălcescu – 200”.

Negocierile cu câștigătorii contractului de achiziție a corvetelor multifuncționale continuă, deși licitația a fost contestată de unul dintre participanți, a anunțat ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

„Ceea ce vă pot spune acum, licitația, este contestată. Vă pot spune că, în paralel, mergem cu negocierea contractului mai departe cu firma căreia i-am atribuit acest contract. În funcție de ce va spune instanța vom vedea dacă vom ajunge la semnarea acestui contract sau nu”, a declarat Leș.
Ministrului Apărării a mai spus că, în urma acestui litigiu, se pierde mult timp, dar speră ca în câteva luni contractul privind Programul de înzestrare „Corvetă multifuncțională” să poată fi semnat.

 

Articolul precedentFOTO| O nouă generație de marinari și-a încheiat misiunea de studenți la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”
Articolul următorFOTO VIDEO| Accident grav între Agigea și Techirghiol