perchezitii

 

  Polițiștii orașului Năvodari au efectuat 14 percheziții pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu, la persoane bănuite de comiterea  a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 40%.

  Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.

În perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, 8 persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia. Prejudiciul  de aproximativ 70.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 40%.

Pe 23 ianuarie, polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși  în C.R.A.P.al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Judecătoriei

Sursa foto video IPJ Constanța

Articolul precedentBărbatul din Săcele care și-a ucis fata, a fost arestat preventiv pentru omor calificat
Articolul următorConflict aplanat de jandarmi în fața Tribunalului din Constanța