Pe plajele de pe litoralul românesc nu mai este de ajuns de mult, să ai un corp de invidiat ca să atragi privirile. Importante sunt costumele de baie, care trebuie să fie cât mai mici, să acopere cât mai puțin dar și accesoriile, ochelari de soare, pălarie sau bijuteriii, toate în pas cu moda. Doamnele și domnișoarele sunt dispuse să scoată din buzunar sume consitente pentru un sejur.

În Mamaia plajele nu mai sunt de cativa ani doar un loc de relaxare ci mai degrabă seamănă cu un catwalk. Tinerii vin să îsi expună corpurile bine lucrate în sălile de forță, iar fetele se întrec în etalarea costumelor de baie. O cere legea nescrisaă a plajelor de fițe unde nimic nu este prea scump, prea mare sau prea strălucitor
Costumele de baie întregi vor fi mereu la modă, dar dacă vreți o variantă mai sexy, alegeți variantele cu decupaje. Costumele de baie din două piese asigură un bronz uniform, există modele pe placul tuturor. Iar în privința numărului, ideal ar fi câte unul pentru fiecare zi petrecută pe plajă.
Nu uitați accesoriile de orice fel,ochelarii de soare, pălăriile mai mari au mai mici și  bijuteriile. Cresc vizibilitatea și interesul. Iar dacă pe lângă ele, pe corp a fost aplicat și un tatuaj, două sau trei, cu atat mai bine.
Dar care este costumul de baie ideal ? Criteriile diferă după textură, mărime, culoare, material, broderii. Barbații au o singura regulă când vine vorba de costumele doamnelor: cu cât mai mici, cu atât mai bine.

Articolul precedentTrafic aglomerat pe A2, pe sensul spre București
Articolul următorTrafic întrerupt pe Autostrada A2, pe sensul spre litoral