Un tânăr de 29 de ani a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la poştă un pachet plin cu droguri(hașiș,cocaină,cannabis) ascunse în cutii de dulciuri și cereale. A fost reținut pentru  săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, respectiv trafic de droguri de risc și mare risc. 

 

” În cursul zilei de ieri, 21 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, doi bărbați, de 22, respectiv 29 de ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, în interiorul căruia se aflau disimulate, în cutii ce conțineau dulciuri și cereale și care erau înfoliate în mai multe straturi de bandă autoadezivă, mai multe substanțe susceptibile de a fi droguri de risc și mare risc.  După acțiunea de prindere în flagrant delict, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 996,91 grame de rezină de cannabis (hașiș), 115,2 grame de cocaină, 0,71 grame de rezină de cannabis în amestec cu tutun, precum și 2 telefoane mobile, transmite IPJ Constanța.

Totodată, bărbatul de 29 de ani le-a predat polițiștilor peste 10 grame de rezină de cannabis.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea bărbatului de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

În cursul zilei de astăzi, 22 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFOTO Deșeuri îngropate pe malul Lacului Techirghiol. Sesizare penală făcută de Garda de Mediu
Articolul următorParlamentarii noștri, invidioși pe salariile demnitarilor din UE – Ce bani încasează lunar politicienii din alte state