viitorul

 

FC Viitorul s-a impus în meciul cu Astra Giurgiu cu 3 – 0 (1 – 0) în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Scorul a fost deschis în minutul 44 de Eric din penalty, acordat în urma unui fault asupra lui Paul Iacob. În minutul 66, Calcan mărește avantajul pentru Viitorul. Scorul final a fost stabilit în minutul 73 de Drăguș, care marchează după o pasă a lui Ianis Hagi.

„Încă nu s-a terminat, mai avem un meci. Trebuie să fim încrezători, vom juca pentru victorie. Avem emoții pentru finala Cupei. Vom încerca să câștigăm această cupă pentru noi. Victoria durează până peste noapte, mâine ne întoarcem la muncă” a declarat Eric de Oliveira.

Viitorul urcă pe locul 3 cu 36 de puncte în play-off-ul Ligii 1, datorită victoriei obținute în meciul din deplasarea cu Universitatea Craiova.

” Finala cupei va fi un meci total diferit. Azi am fost mai iuți, mai valoroși. Ne bucurăm să fim la nivelul Craiovei, va fi un meci frumos. Mergem să jucăm fotbalul nostru, să avem personalitate….. Am făcut lucruri bune, mă bucur că pot să-i ajut de 10 ani pe acești tineri. Am făcut un lucru bun că m-am întors acasă”, a declarat Gheorghe Hagi.

 

Articolul precedentTraficul rutier îngreunat pe strada Răscoalei din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor
Articolul următorVIDEO| Percheziții de amploare la traficanții de pește