Conform graficului de lucru, Primăria Constanța continuă săptămâna aceasta reabilitarea trotuarelor din municipiu. Se va lucra, astfel, pe strada Mircea cel Bătrân, zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazu”.

Concomitent, se acționează asupra carosabilului pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei și în stația de autobuz de la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazu”.

De asemenea, echipele administratorului drumului public realizează lucrări de reamenajare a străzilor Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella și Dumitru Kiriac.

Tot în această săptămână, se consolidează infrastructura noii parcări de pe strada Mugurului, în spatele blocului 22.

Se trasează marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

Totodată, se dezafectează cablurile neetichetate pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC.

Articolul precedentFrontiera Tomis Constanța, câștigătoarea Campionatului Național de Oină
Articolul următorPeste 4.800 de boboci încep, marți, anul universitar la „Ovidius”