Polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au descoperit un tractor forestier, transportat pe o semiremorcă, cu un camion condus de un cetățean bulgar, care prezenta modificări la seria de șasiu.

Potrivit Gărzii de Coastă, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă din județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetățean bulgar în vârstă de 41 de ani, la volanul unui camion cu  semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria. Acesta transporta un tractor forestier.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că seria de șasiu a utilajului transportat prezintă modificări evidente, iar la verificarea seriei de motor s-a constatat că aparține altui autovehicul.

Tractorul forestier în valoare de aproximativ 94.000 de lei, precum și semiremorca au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentBărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Constanța
Articolul următorMilitarii Regimentului 307 Infanterie Marină se antrenează în Deltei Dunării