Un polițist aflat în timpul liber a reușit să prindă, miercuri, un tânăr care furase o trusă de scule și fugise apoi din magazinul prădat. Până să-l prindă, agentul a urmărit hoțul aproximativ 500 de metri.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, miercuri, în jurul orei 13.00, agent-șef adjunct de poliție Nicolae Ababei, din cadrul Poliției orașului Năvodari, se afla la cumpărături într-un supermarket din orașul Năvodari. La un moment dat, el a văzut un  tânăr care a sustras o trusă de chei tubulare, iar apoi a ieșit din magazin și a început să fugă. „Polițistul l-a urmărit pe acesta pe o distanță de aproximativ 500 de metri, reușind să-l imobilizeze, în scurt timp, pe strada Cabanei, din Năvodari. În continuare, a cerut sprijin colegilor care s-au deplasat la fața locului, găsind asupra tânărului bunul sustras, în valoare de 100 de lei”, spun reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății în cauză, iar tânărul, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentTablou de familie la PSD Constanța – Liviu Dragnea pus pe perete
Articolul următorIMPORTANT! Autobuzele RATC circulă în regim normal!