Un pieton a murit, duminică noapte, după ce a fost lovit de două mașini, în Valu lui Traian, primul șofer părăsind locul faptei.

Potrivit polițiștilor, duminică noapte, în jurul orei 22.10, un tânăr de 20 ani de ani a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Constanța către Valu lui Traian, pe banda numărul 2, iar la km 255 + 600 m, a surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, pe axul drumului, lângă parapetele despărțitor din beton. În urma impactului, pietonul a rămas întins pe carosabil, fiind ulterior lovit de un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 ani, care circula pe aceeași bandă.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului.

După producerea accidentului, primul conducător auto nu a oprit și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, acesta revenind la locul faptei în jurul orei 23.40.

În prezent cei doi șoferi sunt cercetați în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar în cazul primului se fac cercetări și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințare.

Articolul precedentO femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni
Articolul următorCod Galben de ceață în Dobrogea, până la ora 11.00