Atacantul Andrei Banyoi este noul jucător al clubului Farul, urmând să evolueze în sezonul viitor al Ligii a 2-a în tricoul alb-albastru.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost format de CFR Cluj, a mai evoluat la Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila și Șoimii Lipova și a îmbrăcat tricoul naționalei României sub 19 ani. A strâns 20 de prezențe în liga secundă, trecându-și în cont 6 goluri și 2 pase de gol.

“Sunt foarte bucuros, mai ales că am revenit în Liga a 2-a, la un club de tradiție, cu o organizare bună și condiții foarte bune. Mă pregătesc cât mai bine în această perioadă și aștept să înceapă meciurile și să avem suporterii lângă noi. Sunt genul de <nouar> clasic, bătăios, alerg mult și sunt mereu în fața porții. Îmi doresc să fiu sănătos, să pot să mă pregătesc și să joc și împreună să promovăm. O să fie un sezon foarte tare, așteptăm să treacă pandemia și să fie suporterii în tribune, pentru că fără ei nu este fotbal adevărat. Împreună cred că vom face o treabă bună. Normal că ne gândim la promovare, pentru că Farul este un club de tradiție și ar trebui să fie în prima ligă. Sper să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Andrei Banyoi, care a transmis și un mesaj fanilor constănțeni: “Să vină alături de noi și să ne susțină, să ne împingă de la spate”