Un autovehicul Nissan, căutat de autorităţile din Belgia, a fost identificat, pe raza judeţului Constanţa, de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța.

În data de 18.09.2018, acționând în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, au identificat pe raza judeţului Constanţa, un autocamion Nissan, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

Șoferul, cetăţeanul român L.A., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a achiziționat autocamionul de pe un website de vânzări, fără a încheia un contract de vânzare – cumpărare și fără a avea cunoștință despre faptul că este furat.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

 

Articolul precedentTârgul Național de Produse Tradiționale pentru pofticioși și iubitorii de tradiție
Articolul următorManevre militare navale româno-ucrainene