Un gard metalic a fost montat în interiorul unui supermarket din Râmnicu Sărat pentru a delimita accesul persoanelor nevaccinate de cel al persoanelor care au un certificat verde. O situaţie similară ar fi şi la Braşov.

Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare, iar pe fundal se aud chiar şi voci care contestă măsura gardului metalic din interiorul supermarketului.

Cei care au văzut clipul au fost contrariaţi şi de faptul că pe partea pe care este permis accesul doar cu certificat verde se află şi o farmacie. locaţie unde se poate intra fără certificat verde. Deşi intrarea este separată de gardul metalic din imagini, atât persoanele vaccinate cât şi cele nevaccinate se întâlnesc la raft, în magazin.

„Ciudat, dacă până acum făceam mişto unii de alţii, acum chiar nu e ok aşa! Asta nu e glumă…”, a scris un internaut. „Sari gardul dacă vrei la farmacie”, a scris altul.

”Ce ne mai testeaza astia sa vada cat mai dormim si noi dormim de rupem randurile! Ordin nemtesc care va sa zica! Avem magazine de cartier, mergem acolo, sa manance si alea o paine daca astia sau saturat si au umplut sacii! Ca la nebuni e putin spus!” a scris un al internaut.

sursa video: https://www.facebook.com/olteanu.dan.14

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentRaluca Turcan: Din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații
Articolul următorUn tânăr fără permis s-a urcat beat la volan și a fost la un pas tragedie