Un cetăţean bulgar a fost prins de poliţiştii de frontieră din Vama Veche, judeţul Constanța, în timp ce conducea un autoturism ce figura ca fiind în atenția autorităților din Spania. Autoturismul în valoare de 30.000 de euro a fost indisponibilizat.

Potrivit polițiștilor de frontieră în data de 16.02.2020, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean bulgar, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca RAV4, înmatriculat în Spania.

Poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează cu alertă bun pentru control specific, introdusă de autorităţile din Spania. De asemenea, s-a constatat că autovehiculul prezintă mai multe semne de falsificare a elementelor de identificare.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 142.500 de lei (aproximativ 30.000 de euro),  a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.