Un bărbat de 65 de ani, din comuna tulceană Horia, a murit, marți seară, după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Bărbatul a fost scos din casă de vecini, până la sosirea salvatorilor, dar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața.

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, marți, în jurul orei 18.55, după ce un incendiu a cuprins o casă din localitatea Horia. La fața locului s-au deplasat 13 pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. „În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei camere”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 65 de ani, fusese scos de vecini din casă, în stare de inconștiență. La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, fiind declarat decesul.

Incendiul s-a manifestat la nivelul unei singure camere, unde au ars materiale textile și elemente de mobilier. Cauza probabilă în urma căruia s-a produs incendiul este o candelă nesupravegheată.

Articolul precedentCopiii de la FC Farul alături de fotbaliștii tricolori pe Arena Națională
Articolul următorSindicatul Liber al Navigatorilor: Marinari români fără bani și alimente la bordul a două nave