Teatrul de Stat Constanța (TSC) a luat decizia de a muta ultimul spectacol din Festivalul Internațional de Teatru Miturile Cetății, programat pentru miercuri, în interior, din cauza prognozei meteo, care indică ploaie și grindină.

„Așadar, Magic Național, spectacolul Teatrului Național I. L. Caragiale, va fi jucat în noul Centru multifuncțional educativ pentru tineret Jean Constantin (fostul cinematograf Republica). Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile”, au anunțat reprezentanții TSC.

Regia este semnată de Ion Caramitru, iar din distribuție fac parte Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Marius Manole, Tania Popa, Istvan Teglas, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Aylin Cadîr, Eduard Adam, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea, Petre Ancuța, Emy Drăgoi, Lucian Maxim, Orchestra 3D Pro’ect.

Programul de miercuri a debutat la ora 11.00, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, cu „100 de ani de teatru în România Mare”, colocviul dedicat centenarului.

La ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanța, are loc reprezentația spectacolului „OIDIP”, al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, în regia lui Silviu Purcărete.

Întrucât centrul de greutate al festivalului nu va mai fi în Piața Ovidiu, ultimul spectacol stradal al companiei Famous Art, „Nightingale”, se va desfășura în fața Teatrului de Stat Constanța sau, dacă vremea va fi nefavorabilă, în foaierul TSC, între 20.00 și 21.00, după care publicul este invitat vizavi, la Centrul „Jean Constantin”, pentru „Magic Național”.

Articolul precedentSărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel – Hramul Catedralei municipiului Constanța
Articolul următorGândaci și alimente expirate la un restaurant din Medgidia