Etapa a IV-a a competiției de ciclism „Turul Dobrogei la ciclism” ia startul duminică, 19 mai, de la ora 12.30, circuitul urmând să se desfășoare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

La ora 10.00 debutează Cupa României de Șosea pentru Copii, competiția rezervată sportivilor licențiați fiind programată la ora 12.30. Se vor parcurge 30 de tururi, care vor însuma 60 de kilometri și, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată între orele 09.00 – 15.00, pe ambele sensuri de mers ale bulevardului Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

De asemenea, se vor bloca și ieșirile dinspre zona lacului Siutghiol spre bulevardul Aurel Vlaicu ale străzilor Topazului, Safirului, Perlei, Opalului, Agatului, Smaraldului și Rubinului.

Totodată, traficul auto va fi restricționat în punctele de acces dinspre cartierul Tomis Nord spre bulevardul Aurel Vlaicu: strada Dispensarului și ieșirile dinspre aleea Hortensiei către bulevard.

Potrivit Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, traseele liniilor de transport în comun 100C și 5-40 vor suferi modificări duminică, 19 mai, în intervalul orar menționat, după cum urmează:

– linia 100C va circula pe ruta Gara CFR – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – bulevardul Tomis – Carrefour și retur pe același traseu;

– linia 5-40 va întoarce la sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu. Autobuzele vor opri în toate stațiile traseelor modificate.

 „Turul Dobrogei la ciclism” este organizat de Clubul Județean de Ciclism „Bilal 2000” Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Federația Română de Ciclism.

Articolul precedentMii de acadele contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa Sud
Articolul următorAccident pe Autostrada București – Constanța. Trafic îngreunat