Evenimentul are loc în Piața Ovidiu, în cadrul acțiunilor dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri,  printr-un spectacol care beneficiază de un concept unic în care muzica se îmbină cu teatrul și artele vizuale. Spectacolul se desfășoară joi, 12 iulie, de la ora 20.30 și face parte dintr-un proiect național demarat de Primăria Capitalei prin Teatrul Excelsior, din luna mai a acestui an și cuprinde mai multe orașe din țară.

Nicolae Furdui Iancu alături de grupul Crai Nou, Paula Seling, Iuliana Tudor, Proiect K1 și Tuan, cărora li se alătură violonistul Daniel Lazăr și actorii Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu și Sorin Francu, își dau mâna pentru realizarea unui spectacol unic, pentru unitate, pentru prietenie, pentru România. Toți românii sunt invitați să se bucure de un show de excepție, în care valoarea spirituală a cuvântului și a marilor cântece ale neamului românesc va găsi neașteptate reverberații în contemporaneitate.

 

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, Primăria Municipiului Constanța informează că circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 15:00-22:30, în următoarele zone:

– intersecția str. Marc Aureliu cu str. Dimitrie Cantemir;

– intersecția str. Vasile Canarache cu str. Sulmona;

– intersecția str. Mircea cel Bătrân cu str. Sulmona;

– intersecția bd. Tomis cu str. Sulmona;

– intersecția str. Traian cu str. Sulmona;

– intersecția str. Revoluției din 22 decembrie 1989 cu str. Crângului;

– str. Arhiepiscopiei în spatele scenei muzicale;

– în perioada desfășurării evenimentului, str. Marc Aureliu va avea sens dublu de mers.

Articolul precedentAqua Challenge. Maraton de înot în Marea Neagră
Articolul următorAeromania. Show aviatic de senzație pe litoral