Doi turiști, care se deplasau cu o ambarcațiune pe brațul Chilia, au fost în pericol să se scufunde, din cauza unei defecțiuni, fiind salvați de polițiștii de frontieră.

Potrivit Gărzii de Coastă, miercuri dimineață, în jurul orei 01.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au fost sesizați telefonic de către Serviciul de Urgență 112 despre faptul că pe brațul Chilia, în zona kilometrului fluvial 11, se află o ambarcațiune în pericol de scufundare la bordul căreia se află două persoane.

Polițiștii de frontieră s-au deplasat imediat în zonă, cu o ambarcațiune rapidă, iar șalupa în pericol a fost ancorată la mal. Polițiștii de frontieră au evacuat apa din aceasta, au identificat și remediat cauza infiltrărilor de apă, respectiv deblocarea pompei de santină, astfel șalupa revenind la stare de flotabilitate.

Cele două persoane, în vârstă de 51 de ani, respectiv 59 de ani, aflate la bordul ambarcațiunii au decis, nemaifiind în pericol, să rămână în același loc, urmând ca în cursul acestei zile să se deplaseze spre Tulcea cu o altă ambarcațiune, care aparținea unei cunoștințe.

Articolul precedentCirculația rutieră va fi închisă în două intersecții importante din Constanța
Articolul următorPensionarii pot depune cererile pentru abonamentele pe liniile RATC