Un constănțean a fost reținut de polițiștii tulceni după ce a fost prins beat și fără carnet la volanul unei mașini furate pe DN22-E87.

 

          La data de 19 noiembrie., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un tânăr de 17 ani, din județul Constanța în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 ( Cataloi – Tulcea) fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, tânărul în cauză ar fi sustras autoturismul, lăsat neasigurat și cu cheile în interior, de pe raza localității Nalbant.

          Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 20 noiembrie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

Sursa: Realitatea de Tulcea