Sala mare a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vine și în acest weekend în întâmpinarea constănțenilor cu mai multe proiecții care nu pot fi ratate.

Din program:

25 octombrie
17:30 – Maleficent: Mistres of Evil/ Maleficent: Suverana Răului – dublat RO / 3D
20:00 – Dolor y Gloria / Durere și glorie/ 2D

26 octombrie
12:00- The Addams Family/ 3D
18:00 – Jurnalul Familiei – escu – PROIECȚIE DE GALĂ / 3D
20:00 – Zombieland Double Tap – 2D

27 octombrie
12:00 – Maleficent: Mistres of Evil/ Maleficent: Suverana Răului – dublat RO/ 3D
15:00 – The Addamns Family/ 3D
17:30 – Zombieland Double Tap/ 2D
20:00 – Paradise Hill/ 3D

„Jurnalul familiei –escu”, cel mai nou documentar al regizorului Șerban Georgescu, se pregătește în acest weekend să primească cinefilii la Constanța pentru proiecția de gală într-un cadru festiv.
Publicul constănțean are șansa de a se întâlni cu echipa filmului și de a povesti despre realizarea documentarului în cadrul proiecției speciale, organizate pe 26 octombrie la Centrul Multifuncțional Educativ pentru tineret “Jean Constantin”, ora 18:00.
Descris ca fiind „poate cel mai bun produs cultural realizat cu ocazia Centenarului”, documentarul a reușit să emoționeze publicul prezent la proiecțiile din cadrul marilor festivaluri naționale în selecția cărora a fost inclus, echipa filmului fiind întâmpinată la finalul acestora cu aplauze și multe curiozități din partea cinefililor.
„Jurnalul familiei -escu” este o călătorie în spațiu și timp în care familia e puntea de legătură între toate momentele care i-au unit și dezbinat deopotrivă pe români, în ultimii 100 de ani. Povestea familiei -escu este narată de regizorul Șerban Georgescu, împreună cu Ioana Pârvulescu, Mihaela Miroiu, Sorin Ioniță, Stelian Tănase, Theodor Paleologu, Vintilă Mihăilescu, ajutați de arhivele personale a zeci de oameni.

Articolul precedentZeci de mii de țigarete de contrabandă, descoperite de polițiștii constănțeni
Articolul următorAtenție, constănțeni! Restricții de trafic pe bulevardul Tomis