FC Farul Constanța a obţinut azi, pe teren propriu, după un joc modest, victoria, învingând cu scorul de 1 – 0(0 -0) formaţia Sportul Snagov, în etapa a 10-a din Liga a II-a.
În primul minut de prelungire, Ionuț Stoica a păcălit din nou apărarea adversă, a preluat cu capul spre poartă și Alin Turbatu a intervenit lovindu-l cu piciorul. Centralul Iuliana Demetrescu  a dictat lovitură de pedeapsă, tranformată de Alexandru Stoica.

“O victorie importantă! Dumnezeu ne-a ajutat să ne bucurăm și să câștigăm aceste trei puncte, după un joc modest. Nu meritam victoria în această partidă, dar este o bucurie că acumulăm puncte, chiar dacă mulți oameni vor să vadă echipa marcând multe goluri. Sunt ocazii, dar nu reușim să înscriem și nu avem ce face decât să ne antrenăm în fiecare zi, să ne pregătim fizic foarte bine…Cred că putem să arătăm mult mai bine, așa cum am făcut-o și în alte partide… . Îmi doream ca, după 10 etape, să avem 20 de puncte.  Îmi doresc să fiu aproape de promovare, toate lumea își dorește, dar este un lot format de puțin timp. Îmi dau și eu seama ce jucători am, ce putem să mai aducem în iarnă ca să fim mai puternici. Sunt mulțumit de 90 la sută dintre jucătorii pe care îi am și cred că împreună putem să facem lucruri bune” a declarat Ianis Zicu.

În clasamentul Ligii a 2-a Farul ocupă locul 8 cu 15 puncte.

.

Articolul precedentMai rar astfel de cumpărături. La shopping în mall….cu mașina
Articolul următorCupa EHF: HC Dobrogea Sud pierde prima manșă cu Csurgo