Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni după ce au intrat în casa unui bătrân din Crucea, l-au bătut, dar au plecat fără să fure nimic. Ei sunt cercetați pentru comiterea unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Potrivit polițiștilor constănțeni, la data de 6 decembrie, cei trei au pătruns în locuința unui bărbat, de 77 de ani, din localitatea Crucea, pe care l-au lovit cu un obiect contondent, ulterior fugind. Polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea i-au identificat și depistat pe cei trei bărbați bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, din localitatea Băltăgești, județul Constanța, au fost reținuți inițial pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 11 decembrie, Judecătoria Hârșova a emis pe numele acestora măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Începând cu data de 13 decembrie, Tribunalul Constanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în Arestul IPJ Constanța.

Articolul precedentAeroportul din Mihail Kogălniceanu are un nou sistem de alarmare la incendiu
Articolul următorJumătate de țară va fi afectată în week-end de ninsori, lapoviță, ploi și polei