Patru transporturi cu depășiri, cu vehiculele ce vor transporta echipament industrial, se desfășoară, între 21 și 30 octombrie, de la IMGB București până în Portul Constanța.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, cele patru transporturi se deplasează pe traseul IMGB București – Centura București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Ovidiu – A4 – Constanța Poarta 7.
Vehiculele transportă echipament industrial. Lățimea maximă a vehiculelor este șase metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. „Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Articolul precedentCea de-a IV-a ediție a FITIC debutează, joi, la Constanța
Articolul următorFall Storm: exercițiu militar de amploare în Dobrogea și apele Mării Negre