Patru vehicule uriașe, ce transportă utilaje industriale, se vor deplasa zilele acestea, până pe 12 ianuarie, de la vama Borș până la Poarta 7 a Portului Constanța.

Ruta pe care se va deplasa acest transport agabaritic este: Borș P.T.F – DN1 – Biharia DN19 – DN19E – Păulești – DN1P – Aleșd – DN1 – Cluj – A3 – Câmpia Turzii – DN 15 – Sighișoara – DN 13 – Centura Brașov – Vălenii de Munte – DN1A- DN 1 – Centura Ploiești – A3 – Centura București – A2 – A4 – Constanța Poarta 7.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 4,50 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Articolul precedentConstănțean amendat cu 1.500 de lei după ce și-a lăsat câinele de talie mare liber pe stradă
Articolul următorSimona Halep se relaxează la Grădina Zoo din Sydney