Pompieri, echipaje medicale și polițiști au intervenit pentru salvarea a șapte persoane în urma unui grav accident de circulație care a avut loc în această dimineață, pe DN 22, în afara localității Lumina.

Trei oameni au murit și alți patru sunt răniți, după ce un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit frontal.

La accident  intervin două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare grea, 1 ATPVM, 5 SAJ și două SMURD.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina și din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

A rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum și a pasagerului dreapta față din autoutilitară, dar și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a pasagerului mijloc din autoutilitară, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Ambele mașini implicate în accident sunt din Tulcea. Autoturismul este cu număr de Bulgaria, șoferul mașinii este din Babadag, județul Tulcea. Autoutilitara cu nr de Tulcea, șoferul este din municipiul Tulcea.

 

Articolul precedentFOTO VIDEO| Panică la Eforie Nord. Ambarcațiune în flăcări
Articolul următorJandarmii pe Litoral. Recomandări pentru turiști