Circulația rutieră pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa a revenit la normal în cursul acestei dimineți. Traficul pe sensul către Capitală rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna şi Lehliu (tronsonul kilometric 105 – 64).

Autocisterna încărcată cu kerosen care s-a răsturnat, miercuri, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 79, în afara părții carosabile, a fost repusă pe roți, dând astfel posibilitatea transferării combustibilului lichid în alte două cisterne mai mici.

 

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o macara pusă la dispoziție de către companiei a repus pe roți cisterna răsturnată, iar la această oră se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne. La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul și a redeschide circulația pe sectorul închis în condiții de siguranță., urmând ca la finalul întregii operațiuni, reprezentanții companiei să anunțe și când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri.

În prezent circulația autovehiculelor spre București, între Drajna și Lehliu se desfășoară deviat pe DN 3A.

Articolul precedentAutospecială SMURD implicată într-un accident rutier în Constanţa
Articolul următorAqua Challenge. Maraton de înot în Marea Neagră