Primăria Constanța continuă lucrările de reabilitare a străzii Soveja, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Tomis și, paralel cu lucrările de frezare, de miercuri noapte începe etapa de turnare a covorului asfaltic.

Se va acționa în zona intersecției dintre strada Baba Novac și strada Soveja iar procesul de asfaltare va continua până la finalul acestei săptămâni, pe tronsonul amintit. Pentru ca lucrările să aibă loc în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri, 07 august, între orele 23.30 – 05.00, în zona în care se asfaltează.
Intervențiile de joi și vineri noapte se vor desfășura în intervalul orar 19.00 – 04.00 iar traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.
Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Articolul precedentSubmarinul Delfinul, pus, sâmbătă, la dispoziția vizitatorilor
Articolul următorA început asfaltarea mai multor străzi din Mangalia