tren

Cinci persoane au fost prinse în flagrant delict, de poliţişti din cadrul Secției Regionale de Transporturi Constanța, în timp ce încercau să sustragă zahăr din două vagoane aflate în Portul Constanța.

Potrivit Poliției Județene Constanța, luni dimineața, cele cinci persoane ar fi aruncat mai mulți saci încărcați cu zahăr brun, între zona de epurare Constanța și stația CF Palas, ulterior încercând să scoată, cu ajutorul unui tren aflat gol în tranzit prin port, cantitatea de zahăr sustrasă. În momentul în care polițiștii i-au somat să se oprească, bărbații în cauză au încercat să fugă, însă trei dintre  aceștia au fost prinși în scurt timp. Bărbații, cu vârste cuprinse între 26 și 32 de ani, au fost identificați și conduși la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța pentru cercetări.

Polițiștii au recuperat 59 de saci, conținând aproximativ 2.700 de kilograme de zahăr brun, prejudiciu estimat la 21.000 de lei, cantitatea fiind predată managerului zonal.

Trei persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în Arestul IPJ Constanța, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării celorlalte două persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat care, la acest moment, se sustrag cercetărilor.

Articolul precedentCertificarea detașamentului italian, la Mihail Kogălniceanu
Articolul următor„Festivalul Scoicilor” revine, în week-end, în Piața Ovidiu din Constanța