rugby

Tomitanii  Constanța au pierdut pe stadionul Dan Păltinișeanu meciul de rugby disputat cu Timișoara Saracens, scor 75-6(42-3), în etapa a III-a din Cupa României. Tomitanii a înscris Pocovnicu prin două lovituri de pedeapsă.

Constănțenii l-au pierdut pe Berbece după numai 40 de secunde de joc, în urma unei ciocniri dintre acesta și timișoreanul Simionescu.

„Nu ar fi prea multe de spus după acest rezultat, dar asta e situația la Tomitanii acum. Noi am făcut deplasarea doar cu 20 de jucători, pentru că asta avem acum, trei dintre ei au ajuns în această dimineață la 5. Ne-am reușit acum 3 săptămâni și jumătate și știam că ziua asta va fi una teribilă. Am jucat împotriva unei echipe bune cu multă profunzime. Am fost mândru să îl văd acolo pe Jipa, ca număr 10, am mult respect pentru el și am o relație specială cu acest băiat. Mă bucur că l-am văzut jucând bine. Pentru noi acest meci a fost unul care să ne țină cu picioarele pe pământ. Băieți noi ni se vor alătura în următoarele 2 săptămâni, este mult de muncă pentru că va trebui să îi integrăm și să mergem la Baia Mare. Va fi greu, dar înțelegem situația noastră. Vor mai veni jucători, abia aștept să lucrez cu ei. Meciul acesta a fopst o bună oportunitate de învățare pentru noi”, a declarat antrenorul Danie de Villiers.

Articolul precedentFOTO VIDEO| Pieton spulberat de o mașină pe șoseaua dintre Eforie Nord și Sud
Articolul următorUn bărbat și-a înjunghiat grav concubina, apoi s-a rănit și pe el