Pentru că se anunță un weekend plin, vă prezentăm câteva opțiuni de petrecere a timpului liber.

 

• Amatorii de adrenalină sunt invitați la cea de-a șaptea ediție a Gravity Summer Jam, concursul național de sporturi extreme, care va avea loc între 7 și 9 septembrie la Gravity Park. Vor avea loc competiții de skate, bike, role, climbing, scooter (trotinete), parkour și fotografie.

 

• Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța – ultimele două zile ale festivalului vin cu ateliere de creație, conferințe de presă și lansări de carte, festivitatea de premiere dar și proiecții de film sau piese de teatru.

 

• Cazino, suflet pierdut – spectacol de teatru – reenactment pe platoul din fața Cazinoului, pe data de 8 septembrie 2018, începând cu ora 20:30.

 

• Pontus Euxinus – Povestea Vinului Dobrogean se scrie între 06 – 09 septembrie 2018 în Piața Ovidiu în cadrul unui festival autentic și unic la malul mării!

 

• Târgul meșteșugarilor rromi – se desfășoară în Piațeta Perla Mamaia între 05 și 09 septembrie. Participanții vor expune în fața publicului prezent obiecte de artizanat proprii, costume tradiţionale rome şi vor realiza demonstrații de lucru.

 

• Zilele culturii armâne – Comunitatea Armână din România organizează la Constanța, în perioada 7 – 9 septembrie, „Zilele Culturii Armâne” 2018, ediţia a XIII-a. Evenimentul include expoziţie de pictură şi sculptură cu tematică armânească, lansare de carte și CD, simpozion, piesă de teatru armânesc și slujbă religioasă în limba armână.

 

• Deschiderea stagiunii 2018 – 2019 a Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” , cu spectacolul music-hall „My fair lady” de Frederick Loewe, în regia lui Alice Barb, cu o scenografie semnată de Adriana Grand, duminică, ora 19.00.

Articolul precedentArde un autoturism în Mamaia. Intervin pompierii
Articolul următorRAJA oprește apa la Cernavodă.Avarie la conducta de alimentare cu apă