26 de subofițeri absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța și la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța. Ceremonia de numire în funcție tinerilor jandarmi a avut loc luni, la sediile celor două unități.

Subofițerii au fost prezentați personalului unităților, ulterior fiind incluși într-un program de pregătire ce cuprinde activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le vor executa. Cei 26 de absolvenți au mulțumit tuturor colegilor pentru primire și au spus că „doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promițând să acționeze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.
După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadrați la subunități de ordine publică și pază și protecție instituțională, urmând să ocupe funcții de subofițer operativ.

Conducerea Jandarmeriei Constanța i-a asigurat pe tinerii subofițeri de tot sprijinul, i-a felicitat și le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unităților.

Articolul precedent„Constanța cu Flori” debutează la sfârșitul săptămânii
Articolul următorPeste 1.000 de participanți și-au testat limitele la H3RO by TriChallenge